Tapahtumatekniikka

Suunnitteletko juhlia, yritystapahtumaa, konferenssia tai mitä tahansa tapahtumaa, joka vaatii laadukasta ja monipuolista tapahtumatekniikkaa?

Ota yhteyttä

Tehosta tapahtumaasi ammattimaisella tapahtumatekniikalla!

Suunnitteletko juhlia, yritystapahtumaa, konferenssia tai mitä tahansa tapahtumaa, joka vaatii laadukasta ja monipuolista tapahtumatekniikkaa?

Tarjoamme sinulle täydellisen ratkaisun kaikkiin tapahtumatekniikan tarpeisiisi. Olipa kyseessä valaistus, äänentoisto, videotuotanto tai lavatekniikka, meillä on tarvittavat laitteet ja osaaminen luomaan unohtumattoman tapahtumakokemuksen.

Ota yhteyttä

Toteutimme Evidensian henkilöstötapahtuman ääni- ja valotekniikkan Messukeskuksessa.

Messukeskuksessa järjestettyyn lähes 1000 hengen tilaisuuteen tarjosimme kattavan äänentoiston, lavan valotekniikan sekä langattomat mikrofonit puhujille. Lisäksi toimme mukana 40 LED-palloa, akkukäyttöisiä tunnelmavalaisimia sekä valaisimme valokuvausseinän.

Tuloksena oli onnistunut tapahtuma, jossa ääni ja valot loivat vaikuttavan ilmapiirin. Tarjoamme samanlaista ammattitaitoa myös sinun tapahtumaasi. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa luomaan unohtumaton kokemus ääni- ja valotekniikan avulla.

Evidensia

Toteutimme ääni- ja valotekniikan tehtaan avajaistilaisuuteen Nokialla.

Esiintymislava tarjosi näyttämön puheille, joiden esitysmateriaalit näytettiin 92″ screeneiltä. Näyttöjä tuotiin myös ulkotelttaan ja muualle tapahtumaan, jotta kaikki pääsivät nauttimaan visuaalisista sisällöistä. Lisäksi lavan valotekniikka korosti esiintyjien tärkeyttä.

Tehtaan laitteet saivat valaistuksen, joka toteutettiin käyttämällä akkukäyttöisiä LED-valoja. Lisäksi ulkotelttaan ripustetut valoketjut loivat lisätunnelmaa.

Valo-, ääni- ja kuvateknikkomme huolehtivat tapahtuman sujumisesta.

Vafo Finlandin Nokian Nappulatehtaan avajaiset olivat onnistuneet, ja olemme iloisia, että saimme olla osa tätä tärkeää hetkeä. Haluamme tarjota sinulle samanlaista ammattitaitoa ja luoda unohtumattoman kokemuksen ääni- ja valotekniikallamme.

Vafo Finland Nokian Nappulatehtaan avajaiset

Miksi valita meidät tapahtumatekniikan toteuttajaksi?

Good Guy on nimensä mukaisesti yritys täynnä hyviä tyyppejä.

Laaja valikoima laitteita

Tarjoamme laajan valikoiman laitteita ja ratkaisuja, jotka vastaavat erilaisia tapahtumatarpeita. Valikoimaamme kuuluu valaistuskalustoa, äänentoistolaitteita, videoprojektoreita, LED-näyttöjä, lavarakenteita ja paljon muuta. Voit luottaa siihen, että meiltä löytyy juuri sinun tapahtumaasi sopiva tekniikka.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Meillä työskentelee kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka huolehtii tapahtumatekniikan suunnittelusta, asennuksesta ja tarvittaessa myös käytön opastuksesta. Henkilökuntamme tuntee alan parhaat käytännöt ja tekniikat, joten voit olla varma, että tapahtumasi tekniikka on luotettavissa käsissä.

Räätälöity toteutus

Ymmärrämme, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen, ja tarjoamme räätälöityjä palveluita juuri sinun tarpeisiisi. Voimme auttaa suunnittelussa, järjestää teknisen toteutuksen ja tarjota tarvittavan tuen tapahtumasi aikana. Haluamme varmistaa, että tapahtumatekniikka tukee tapahtumasi tavoitteita ja luo unohtumattoman kokemuksen osallistujille.

Huippuluokan laatu

Tavoitteenamme on tarjota korkealaatuista tapahtumatekniikkaa, joka täyttää korkeimmatkin odotuksesi. Haluamme varmistaa, että tapahtumasi tekniset näkökulmat ovat prikulleen kunnossa ja että kaikki toimii saumattomasti.

 

Mukava palvelu

Nimensä mukaisesti Good Guyllla on töissä mukavia tyyppejä ja kanssamme on hauska tehdä töitä. Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä: tavoitteenamme on ylittää odotuksesi ja tehdä tapahtumastasi menestys. Yhteydenpito toimii heti ensitapaamisesta alkaen.

 

Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua luomaan unohtumaton tapahtumakokemus tinkimättömällä tapahtumatekniikalla.