Laitevuokraus

Oikeanlainen tapahtumatekniikka on ratkaiseva osa onnistuneen tapahtuman järjestämistä.

Ota yhteyttä

Luotettavaa, joustavaa ja asiantuntevaa laitevuokrausta

Oikeanlainen tapahtumatekniikka on ratkaiseva osa onnistuneen tapahtuman järjestämistä.

Good Guy tarjoaa luotettavaa, joustavaa ja asiantuntevaa laitevuokrausta niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Mitä tahansa tapahtumasi tarvitseekin, meillä on laadukkaat laitteet ja osaava henkilökunta toteuttamaan visiosi.

Asiantuntijamme on apunasi opastamassa sinua laitteiden valinnassa. Varmistamme, että tapahtumaasi löytyy juuri oikeat laitteet ja ratkaisut, jotka ovat linjassa visiosi kanssa. Mikään tilaisuus ei ole liian pieni – toimitamme avaimet käteen -pakettina tai itsepalvelunoutona valitsemasi laitteet niin puutarhajuhliin kuin virtuaalikokouksiin.

Ota yhteyttä

Toteutimme Evidensian henkilöstötapahtuman ääni- ja valotekniikkan Messukeskuksessa.

Messukeskuksessa järjestettyyn lähes 1000 hengen tilaisuuteen tarjosimme kattavan äänentoiston, lavan valotekniikan sekä langattomat mikrofonit puhujille. Lisäksi toimme mukana 40 LED-palloa, akkukäyttöisiä tunnelmavalaisimia sekä valaisimme valokuvausseinän.

Tuloksena oli onnistunut tapahtuma, jossa ääni ja valot loivat vaikuttavan ilmapiirin. Tarjoamme samanlaista ammattitaitoa myös sinun tapahtumaasi. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa luomaan unohtumaton kokemus ääni- ja valotekniikan avulla.

Evidensia

Toteutimme ääni- ja valotekniikan tehtaan avajaistilaisuuteen Nokialla.

Esiintymislava tarjosi näyttämön puheille, joiden esitysmateriaalit näytettiin 92″ screeneiltä. Näyttöjä tuotiin myös ulkotelttaan ja muualle tapahtumaan, jotta kaikki pääsivät nauttimaan visuaalisista sisällöistä. Lisäksi lavan valotekniikka korosti esiintyjien tärkeyttä.

Tehtaan laitteet saivat valaistuksen, joka toteutettiin käyttämällä akkukäyttöisiä LED-valoja. Lisäksi ulkotelttaan ripustetut valoketjut loivat lisätunnelmaa.

Valo-, ääni- ja kuvateknikkomme huolehtivat tapahtuman sujumisesta.

Vafo Finlandin Nokian Nappulatehtaan avajaiset olivat onnistuneet, ja olemme iloisia, että saimme olla osa tätä tärkeää hetkeä. Haluamme tarjota sinulle samanlaista ammattitaitoa ja luoda unohtumattoman kokemuksen ääni- ja valotekniikallamme.

Vafo Finland Nokian Nappulatehtaan avajaiset

Miksi valita laitevuokraus Good Guylta?

Tarjoamme laajan valikoiman laitteita ja ratkaisuja, jotka vastaavat erilaisia tapahtumatarpeita. Valikoimaamme kuuluu valaistuskalustoa, äänentoistolaitteita, videoprojektoreita, LED-näyttöjä, lavarakenteita ja paljon muuta. Voit luottaa siihen, että meiltä löytyy juuri sinun tapahtumaasi sopiva tekniikka.

Äänentoisto 1-2000 henkilön tilaisuuksiin

Langattomat ja langalliset mikrofonit

Näytöt ja projektorit

Valaistus sisä- ja ulkotiloihin

  • tunnelmavalot, LED-akkuvalot, diskovalot
  • liikkuvat valot
  • kohdevalot
  • valoketjut
  • valorakenteet
  • savu- ja usvakoneet

Esiintymislavat

Karaokelaitteet

Juhlateltat 50-200 henkilön tilaisuuksiin.