Vuokraa karaokelaitteet tapahtumaan Good Guylta

Haluatko tuoda unohtumattoman ilmapiirin ja hulvattoman hauskanpidon tapahtumaasi?

Ota yhteyttä

Karaokelaitteet kaikkiin tilaisuuksiin

Haluatko tuoda unohtumattoman ilmapiirin ja hulvattoman hauskanpidon tapahtumaasi?

Etsitkö ohjelmanumeroa, joka saa ihmiset laulamaan, tanssimaan ja nauramaan yhdessä? Silloin karaoke on täydellinen valinta!

Karaoke on ehdoton hitti juhlissa, yritystapahtumissa, syntymäpäivillä ja monissa muissa tilaisuuksissa. Se yhdistää ihmisiä, tuo esiin heidän rohkeutensa ja luo ainutlaatuisen tunnelman. Mikä olisikaan hauskempaa kuin nähdä ystäviesi ja työkavereittesi astuvan lavalle ja antavan kaikkensa suosikkikappaleidensa tahdissa?

Karaoke tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden loistaa omalla tavallaan. Olit sitten ammattilainen tai vasta-alkaja, karaoke antaa sinulle tilaisuuden astua valokeilaan ja tulkita musiikkia omalla tyylilläsi. Se on täydellinen tapa purkaa stressiä ja vapauttaa sisäinen tähtesi. Et ehkä uskoisi, kuinka monet upeat laulajat ovat syttyneet karaokesta!

Karaokelaitteiston vuokraus tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan järjestääksesi ammattimaisen karaokekokemuksen missä tahansa tilassa.

 

Ota yhteyttä

Toteutimme Evidensian henkilöstötapahtuman ääni- ja valotekniikkan Messukeskuksessa.

Messukeskuksessa järjestettyyn lähes 1000 hengen tilaisuuteen tarjosimme kattavan äänentoiston, lavan valotekniikan sekä langattomat mikrofonit puhujille. Lisäksi toimme mukana 40 LED-palloa, akkukäyttöisiä tunnelmavalaisimia sekä valaisimme valokuvausseinän.

Tuloksena oli onnistunut tapahtuma, jossa ääni ja valot loivat vaikuttavan ilmapiirin. Tarjoamme samanlaista ammattitaitoa myös sinun tapahtumaasi. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa luomaan unohtumaton kokemus ääni- ja valotekniikan avulla.

Evidensia

Toteutimme ääni- ja valotekniikan tehtaan avajaistilaisuuteen Nokialla.

Esiintymislava tarjosi näyttämön puheille, joiden esitysmateriaalit näytettiin 92″ screeneiltä. Näyttöjä tuotiin myös ulkotelttaan ja muualle tapahtumaan, jotta kaikki pääsivät nauttimaan visuaalisista sisällöistä. Lisäksi lavan valotekniikka korosti esiintyjien tärkeyttä.

Tehtaan laitteet saivat valaistuksen, joka toteutettiin käyttämällä akkukäyttöisiä LED-valoja. Lisäksi ulkotelttaan ripustetut valoketjut loivat lisätunnelmaa.

Valo-, ääni- ja kuvateknikkomme huolehtivat tapahtuman sujumisesta.

Vafo Finlandin Nokian Nappulatehtaan avajaiset olivat onnistuneet, ja olemme iloisia, että saimme olla osa tätä tärkeää hetkeä. Haluamme tarjota sinulle samanlaista ammattitaitoa ja luoda unohtumattoman kokemuksen ääni- ja valotekniikallamme.

Vafo Finland Nokian Nappulatehtaan avajaiset

Miksi hankkia karaokelaitteet Good Guylta?

Good Guy on nimensä mukaisesti yritys täynnä hyviä tyyppejä.

1. Ole yhteydessä

Kerro meille, millaista tapahtumaa olet järjestämässä ja miten voimme olla avuksi.

2. Oikea laitteisto tapahtumaan

Luotettavana tapahtumatekniikan toteuttajana saat meidän kauttamme kokonaisvaltaisen, juuri sinun tapahtumaasi räätälöidyn ratkaisun.

3. Nauti tilaisuudestasi

Tavoitteenamme on ylittää odotuksesi ja tehdä tapahtumastasi menestys. Anna Good Guyn hoitaa tapahtumatekniikka, jotta voit itse keskittyä tilaisuudesta nauttimiseen.