Esiintymislavat

Etsitkö laadukasta ja helposti vuokrattavaa esiintymislavaa seuraavaan tapahtumaasi tai tilaisuuteesi?

Ota yhteyttä

Vuokraa meiltä esiintymislavat!

Etsitkö laadukasta ja helposti vuokrattavaa esiintymislavaa seuraavaan tapahtumaasi tai tilaisuuteesi?

Meidän vuokrattava esiintymislava on täydellinen ratkaisu kaikkiin tilaisuuksiin, olipa kyseessä sitten ulkoilmakonsertti, juhla tai yritystapahtuma.

Ota yhteyttä ja vuokraa meiltä esiintymislavat seuraavaan tapahtumaasi.

Ota yhteyttä

Toteutimme Evidensian henkilöstötapahtuman ääni- ja valotekniikkan Messukeskuksessa.

Messukeskuksessa järjestettyyn lähes 1000 hengen tilaisuuteen tarjosimme kattavan äänentoiston, lavan valotekniikan sekä langattomat mikrofonit puhujille. Lisäksi toimme mukana 40 LED-palloa, akkukäyttöisiä tunnelmavalaisimia sekä valaisimme valokuvausseinän.

Tuloksena oli onnistunut tapahtuma, jossa ääni ja valot loivat vaikuttavan ilmapiirin. Tarjoamme samanlaista ammattitaitoa myös sinun tapahtumaasi. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa luomaan unohtumaton kokemus ääni- ja valotekniikan avulla.

Evidensia

Toteutimme ääni- ja valotekniikan tehtaan avajaistilaisuuteen Nokialla.

Esiintymislava tarjosi näyttämön puheille, joiden esitysmateriaalit näytettiin 92″ screeneiltä. Näyttöjä tuotiin myös ulkotelttaan ja muualle tapahtumaan, jotta kaikki pääsivät nauttimaan visuaalisista sisällöistä. Lisäksi lavan valotekniikka korosti esiintyjien tärkeyttä.

Tehtaan laitteet saivat valaistuksen, joka toteutettiin käyttämällä akkukäyttöisiä LED-valoja. Lisäksi ulkotelttaan ripustetut valoketjut loivat lisätunnelmaa.

Valo-, ääni- ja kuvateknikkomme huolehtivat tapahtuman sujumisesta.

Vafo Finlandin Nokian Nappulatehtaan avajaiset olivat onnistuneet, ja olemme iloisia, että saimme olla osa tätä tärkeää hetkeä. Haluamme tarjota sinulle samanlaista ammattitaitoa ja luoda unohtumattoman kokemuksen ääni- ja valotekniikallamme.

Vafo Finland Nokian Nappulatehtaan avajaiset

Miksi vuokrata esiintymislavat meiltä?

Good Guy on nimensä mukaisesti yritys täynnä hyviä tyyppejä.

Otsikko 1

Esiintymislavamme on valmistettu kestävästä materiaalista ja sen huolellinen suunnittelu takaa sen, että se on turvallinen käyttää. Lavassa on myös tarvittavat tukijalat ja muut varusteet, joiden ansiosta sen pystytys on nopeaa ja helppoa. Voimme toimittaa lavan suoraan tapahtumapaikalle ja asentaa sen ammattitaitoisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Otsikko 2

Esiintymislavamme koko on muunneltavissa, joten voimme tarjota sinulle juuri sopivan kokoisen lavan tarpeesi mukaan. Voimme myös räätälöidä lavan ulkonäön haluamasi teeman tai brändin mukaan, joten se sopii täydellisesti tapahtumasi ilmeeseen.

Otsikko 3

Kun vuokraat esiintymislavamme, voit olla varma, että saat laadukkaan ja toimivan lavan, joka luo upean pohjan tapahtumallesi. Tarjoamme myös asiakaspalvelua koko vuokrauksen ajan, joten voit olla varma, että kaikki sujuu suunnitellusti.