Äänentoisto vuokraus – PA vuokraus

Suunnitteletko yritystapahtumaa, kesäjuhlia, dj-keikkaa tai seminaaria?

Ota yhteyttä

Tehosta tapahtumaasi ammattimaisella äänentoistolla!

Suunnitteletko yritystapahtumaa, kesäjuhlia, dj-keikkaa tai seminaaria?

Äänentoisto on olennainen osa onnistunutta tapahtumaa, ja tarjoamme sinulle ratkaisun kaikkiin äänentoistotarpeisiisi. Olipa kyseessä pieni kokous, suuri juhla tai vaativa musiikkiesitys, meillä on laadukkaat äänentoistolaitteet ja osaaminen tarjota sinulle täydellinen äänimaailma.

 

Ota yhteyttä

Toteutimme Evidensian henkilöstötapahtuman ääni- ja valotekniikkan Messukeskuksessa.

Messukeskuksessa järjestettyyn lähes 1000 hengen tilaisuuteen tarjosimme kattavan äänentoiston, lavan valotekniikan sekä langattomat mikrofonit puhujille. Lisäksi toimme mukana 40 LED-palloa, akkukäyttöisiä tunnelmavalaisimia sekä valaisimme valokuvausseinän.

Tuloksena oli onnistunut tapahtuma, jossa ääni ja valot loivat vaikuttavan ilmapiirin. Tarjoamme samanlaista ammattitaitoa myös sinun tapahtumaasi. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa luomaan unohtumaton kokemus ääni- ja valotekniikan avulla.

Evidensia

Toteutimme ääni- ja valotekniikan tehtaan avajaistilaisuuteen Nokialla.

Esiintymislava tarjosi näyttämön puheille, joiden esitysmateriaalit näytettiin 92″ screeneiltä. Näyttöjä tuotiin myös ulkotelttaan ja muualle tapahtumaan, jotta kaikki pääsivät nauttimaan visuaalisista sisällöistä. Lisäksi lavan valotekniikka korosti esiintyjien tärkeyttä.

Tehtaan laitteet saivat valaistuksen, joka toteutettiin käyttämällä akkukäyttöisiä LED-valoja. Lisäksi ulkotelttaan ripustetut valoketjut loivat lisätunnelmaa.

Valo-, ääni- ja kuvateknikkomme huolehtivat tapahtuman sujumisesta.

Vafo Finlandin Nokian Nappulatehtaan avajaiset olivat onnistuneet, ja olemme iloisia, että saimme olla osa tätä tärkeää hetkeä. Haluamme tarjota sinulle samanlaista ammattitaitoa ja luoda unohtumattoman kokemuksen ääni- ja valotekniikallamme.

Vafo Finland Nokian Nappulatehtaan avajaiset

Miksi valita meidät äänentoiston vuokraukseen?

Good Guy on nimensä mukaisesti yritys täynnä hyviä tyyppejä.

Laadukkaat laitteet

Tarjoamme laadukasta äänentoistolaitteistoa tunnetuilta ja luotettavilta valmistajilta. Meillä on valikoimassamme kaiuttimia, mikrofoneja, miksereitä, vahvistimia ja kaikkea tarvittavaa äänentoistoon, jotta ääni kuuluu selkeästi ja tasapainoisesti.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Meillä työskentelee kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka huolehtii äänentoiston suunnittelusta, asennuksesta ja tarvittaessa myös käytön opastuksesta. Voit luottaa siihen, että äänentoisto on hoidettu ammattitaidolla ja että kaikki toimii moitteettomasti tapahtumasi aikana.

Joustava palvelu

Ymmärrämme, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme joustavia vuokrausvaihtoehtoja, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Voit vuokrata äänentoistolaitteet päiväksi, viikonlopuksi tai pidemmäksi aikaa. Tarjoamme myös asennus- ja purkupalvelut, jotta sinun ei tarvitse huolehtia teknisistä yksityiskohdista.

Erinomainen äänenlaatu

Haluamme varmistaa, että tapahtumasi ääni kuuluu selkeästi ja laadukkaasti. Äänentoistolaitteemme ovat suunniteltu tarjoamaan erinomainen äänenlaatu eri tilaisuuksiin. Olipa kyseessä puhe, musiikki tai DJ-keikka, äänentoistomme varmistaa, että ääni välittyy kuulijoille täydellisesti.

Kilpailukykyinen hinta

Tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja äänentoiston vuokraamiselle. Uskomme, että laadukkaasta äänentoistosta ei tarvitse maksaa ylihintaa. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan vastineen rahoilleen.

Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua luomaan unohtumaton tapahtumakokemus tinkimättömällä äänentoistolla.