Vuokraa pop-up teltat tapahtumaasi Good Guylta

Ota yhteyttä

Vuokraa pop-up teltta juhliin

Sään kestävät pop-up teltat Good Guylta

Aiotko järjestää ulkoilmatapahtuman tai juhlat, mutta haluat varmistaa, että säät eivät pilaa suunnitelmiasi? Tarvitsetko telttakatoksen pitopalvelulle tai vaikkapa tupakkapaikan ulkona? Älä huoli, meillä on ratkaisu juuri sinulle – vuokraa pop-up teltta!

Kuvittele tilaisuutesi ulkona, nauttien raikkaasta ilmasta ja aurinkoisesta säästä. Mutta mitä tapahtuu, jos sää muuttuu yhtäkkiä tuuliseksi tai sateiseksi? Juuri siksi suosittelemme pop-up teltan vuokraamista. Tämä kätevä teltta voidaan pystyttää nopeasti ja vaivattomasti muutamassa minuutissa. Se tarjoaa suojaa ja mukavaa oleskelutilaa niin tuulisella kuin sateisellakin säällä.

Eikö tila riitä kaikille vieraille? Ei hätää – voit yhdistää useita pop-up telttoja ja luoda jopa 200 hengen juhlatilan. Näin varmistat, että kaikille on riittävästi tilaa nauttia tapahtumasta täysin siemauksin.

Olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, yksityisjuhla tai mikä tahansa tilaisuus, pop-up teltta tarjoaa joustavan ja luotettavan ratkaisun. Se ei vain suojaa säältä, vaan luo myös tunnelmallisen ja viihtyisän tilan, jossa vieraasi voivat nauttia tapahtumasta ilman huolia.

Älä anna sään tai tilan puutteen estää juhlien järjestämistä ulkona. Vuokraa pop-up teltta ja varmista, että tilaisuutesi onnistuu täydellisesti. Ota meihin yhteyttä ja autamme sinua valitsemaan sopivan pop-up teltan tarpeisiisi.

Voit tilata meiltä myös telttojen kuljetuksen ja asennuksen.

Ota yhteyttä

Toteutimme Evidensian henkilöstötapahtuman ääni- ja valotekniikkan Messukeskuksessa.

Messukeskuksessa järjestettyyn lähes 1000 hengen tilaisuuteen tarjosimme kattavan äänentoiston, lavan valotekniikan sekä langattomat mikrofonit puhujille. Lisäksi toimme mukana 40 LED-palloa, akkukäyttöisiä tunnelmavalaisimia sekä valaisimme valokuvausseinän.

Tuloksena oli onnistunut tapahtuma, jossa ääni ja valot loivat vaikuttavan ilmapiirin. Tarjoamme samanlaista ammattitaitoa myös sinun tapahtumaasi. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa luomaan unohtumaton kokemus ääni- ja valotekniikan avulla.

Evidensia

Toteutimme ääni- ja valotekniikan tehtaan avajaistilaisuuteen Nokialla.

Esiintymislava tarjosi näyttämön puheille, joiden esitysmateriaalit näytettiin 92″ screeneiltä. Näyttöjä tuotiin myös ulkotelttaan ja muualle tapahtumaan, jotta kaikki pääsivät nauttimaan visuaalisista sisällöistä. Lisäksi lavan valotekniikka korosti esiintyjien tärkeyttä.

Tehtaan laitteet saivat valaistuksen, joka toteutettiin käyttämällä akkukäyttöisiä LED-valoja. Lisäksi ulkotelttaan ripustetut valoketjut loivat lisätunnelmaa.

Valo-, ääni- ja kuvateknikkomme huolehtivat tapahtuman sujumisesta.

Vafo Finlandin Nokian Nappulatehtaan avajaiset olivat onnistuneet, ja olemme iloisia, että saimme olla osa tätä tärkeää hetkeä. Haluamme tarjota sinulle samanlaista ammattitaitoa ja luoda unohtumattoman kokemuksen ääni- ja valotekniikallamme.

Vafo Finland Nokian Nappulatehtaan avajaiset