Yritystapahtumat

Meillä on tarvittava tekniikka ja ammattitaitoiset teknikot, jotka varmistavat tapahtumasi sujuvan ja vaikuttavan toteutuksen.

Ota yhteyttä

Tee yritystapahtumastasi unohtumaton kokemus ammattitaitoisen tekniikan ja toteutuksen avulla!

Riippumatta siitä, onko kyseessä iltajuhla, gaala, harjannostajaiset, kesäjuhlat tai pikkujoulut

Meillä on tarvittava tekniikka ja ammattitaitoiset teknikot, jotka varmistavat tapahtumasi sujuvan ja vaikuttavan toteutuksen.

Ota yhteyttä

Toteutimme Evidensian henkilöstötapahtuman ääni- ja valotekniikkan Messukeskuksessa.

Messukeskuksessa järjestettyyn lähes 1000 hengen tilaisuuteen tarjosimme kattavan äänentoiston, lavan valotekniikan sekä langattomat mikrofonit puhujille. Lisäksi toimme mukana 40 LED-palloa, akkukäyttöisiä tunnelmavalaisimia sekä valaisimme valokuvausseinän.

Tuloksena oli onnistunut tapahtuma, jossa ääni ja valot loivat vaikuttavan ilmapiirin. Tarjoamme samanlaista ammattitaitoa myös sinun tapahtumaasi. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa luomaan unohtumaton kokemus ääni- ja valotekniikan avulla.

Evidensia

Toteutimme ääni- ja valotekniikan tehtaan avajaistilaisuuteen Nokialla.

Esiintymislava tarjosi näyttämön puheille, joiden esitysmateriaalit näytettiin 92″ screeneiltä. Näyttöjä tuotiin myös ulkotelttaan ja muualle tapahtumaan, jotta kaikki pääsivät nauttimaan visuaalisista sisällöistä. Lisäksi lavan valotekniikka korosti esiintyjien tärkeyttä.

Tehtaan laitteet saivat valaistuksen, joka toteutettiin käyttämällä akkukäyttöisiä LED-valoja. Lisäksi ulkotelttaan ripustetut valoketjut loivat lisätunnelmaa.

Valo-, ääni- ja kuvateknikkomme huolehtivat tapahtuman sujumisesta.

Vafo Finlandin Nokian Nappulatehtaan avajaiset olivat onnistuneet, ja olemme iloisia, että saimme olla osa tätä tärkeää hetkeä. Haluamme tarjota sinulle samanlaista ammattitaitoa ja luoda unohtumattoman kokemuksen ääni- ja valotekniikallamme.

Vafo Finland Nokian Nappulatehtaan avajaiset

Miksi valita meidät yritystapahtuman tekniikan ja toteutuksen kumppaniksi?

Good Guy on nimensä mukaisesti yritys täynnä hyviä tyyppejä.

Laaja valikoima tekniikkaa

Meiltä löytyy kattava valikoima laadukasta tekniikkaa, joka vastaa erilaisten yritystapahtumien tarpeita. Äänentoisto, valaistus, videoprojektorit, näytöt, lavarakenteet ja muut tarvittavat tekniikkaratkaisut – meiltä saat kaiken saman katon alta.

Ammattitaitoiset teknikot

Tapahtumasi teknisen puolen hoitavat kokeneet ja ammattitaitoiset teknikkomme. He tuntevat tekniikan salat ja varmistavat, että ääni kuuluu kirkkaasti, valaistus luo oikean tunnelman ja visuaaliset elementit ovat täydellisessä synkroniassa tapahtumasi kanssa.

Räätälöity toteutus

Ymmärrämme, että jokainen yritystapahtuma on ainutlaatuinen. Siksi räätälöimme tekniikan ja toteutuksen juuri sinun tarpeidesi mukaan. Kuuntelemme toiveitasi ja tarjoamme ratkaisuja, jotka tukevat tapahtumasi tavoitteita ja luovat unohtumattoman kokemuksen osallistujille.

Huomaamaton ja saumaton toteutus

Meidän tavoitteemme on, että tekninen puoli on tapahtumassasi huomaamaton, mutta samalla täydellisesti hallinnassa. Huolehdimme siitä, että kaikki toimii saumattomasti taustalla, jotta voit keskittyä itse tapahtuman sisältöön ja vuorovaikutukseen osallistujien kanssa.

Anna tapahtumallesi ammattitaitoinen ja luotettava tekniikan ja toteutuksen tuki. Ota yhteyttä meihin ja kerro meille tapahtumasi tarpeet. Yhdessä varmistamme, että yritystapahtumastasi tulee unohtumaton ja vaikuttava kokemus kaikille läsnäolijoille.