Seminaarit

Tarjoamme avaimet käteen -ratkaisuja, jotka räätälöidään yhdessä sinun tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä

Järjestä seminaarisi vaivattomasti ja ammattimaisesti kanssamme!

Tarjoamme avaimet käteen -ratkaisuja, jotka räätälöidään yhdessä sinun tarpeidesi mukaan.

Olipa kyseessä pieni kokous tai suuri tilaisuus, meiltä saat kaiken tarvittavan seminaaritekniikan ja toteutuksen.

Ota yhteyttä

Toteutimme Evidensian henkilöstötapahtuman ääni- ja valotekniikkan Messukeskuksessa.

Messukeskuksessa järjestettyyn lähes 1000 hengen tilaisuuteen tarjosimme kattavan äänentoiston, lavan valotekniikan sekä langattomat mikrofonit puhujille. Lisäksi toimme mukana 40 LED-palloa, akkukäyttöisiä tunnelmavalaisimia sekä valaisimme valokuvausseinän.

Tuloksena oli onnistunut tapahtuma, jossa ääni ja valot loivat vaikuttavan ilmapiirin. Tarjoamme samanlaista ammattitaitoa myös sinun tapahtumaasi. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa luomaan unohtumaton kokemus ääni- ja valotekniikan avulla.

Evidensia

Toteutimme ääni- ja valotekniikan tehtaan avajaistilaisuuteen Nokialla.

Esiintymislava tarjosi näyttämön puheille, joiden esitysmateriaalit näytettiin 92″ screeneiltä. Näyttöjä tuotiin myös ulkotelttaan ja muualle tapahtumaan, jotta kaikki pääsivät nauttimaan visuaalisista sisällöistä. Lisäksi lavan valotekniikka korosti esiintyjien tärkeyttä.

Tehtaan laitteet saivat valaistuksen, joka toteutettiin käyttämällä akkukäyttöisiä LED-valoja. Lisäksi ulkotelttaan ripustetut valoketjut loivat lisätunnelmaa.

Valo-, ääni- ja kuvateknikkomme huolehtivat tapahtuman sujumisesta.

Vafo Finlandin Nokian Nappulatehtaan avajaiset olivat onnistuneet, ja olemme iloisia, että saimme olla osa tätä tärkeää hetkeä. Haluamme tarjota sinulle samanlaista ammattitaitoa ja luoda unohtumattoman kokemuksen ääni- ja valotekniikallamme.

Vafo Finland Nokian Nappulatehtaan avajaiset

Miksi valita meidät seminaaritekniikan tarjoajaksi?

Good Guy on nimensä mukaisesti yritys täynnä hyviä tyyppejä.

Kattava tekninen osaaminen

Meillä on vankka kokemus seminaaritekniikasta ja toteutuksista. Tarjoamme laadukasta äänentoistoa, langattomia mikrofoneja, näyttöjä, projektoreita ja paljon muuta. Huolehdimme siitä, että esitykset näkyvät selkeästi ja ääni kuuluu koko tilassa.

Räätälöidyt ratkaisut

Ymmärrämme, että jokainen seminaari on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi. Voimme suunnitella ja toteuttaa tekniset järjestelmät ja asennukset tilaisuutesi vaatimusten mukaan.

Ammattimainen toteutus

 Meiltä saat ammattitaitoisen toteutuksen, joka takaa sujuvan ja onnistuneen seminaarin. Meillä on asiantunteva tiimi, joka huolehtii kaikista teknisistä yksityiskohdista ja varmistaa, että kaikki toimii saumattomasti. Voit keskittyä itse sisältöön ja antaa meidän hoitaa loput.

Joustavuus sijainnin suhteen

Haluatko järjestää seminaarin tietyssä paikassa? Ei ongelmaa! Toteutuksemme voidaan tehdä missä vain, olipa kyseessä hotelli, kokouskeskus, yrityksen tilat tai vaikka ulkotapahtuma. Me tuomme tarvittavan tekniikan mukanamme ja varmistamme, että esitykset näkyvät ja ääni kuuluu selvästi kaikissa tilanteissa.