Animaatiot

Haluatko luoda vangitsevan ensivaikutelman tapahtumallesi?

Ota yhteyttä

Tee tapahtumastasi ikimuistoinen introvideolla!

Haluatko luoda vangitsevan ensivaikutelman tapahtumallesi?

Meiltä saat ammattimaisesti toteutetun introvideon, joka luo jännittävän tunnelman ja herättää osallistujien mielenkiinnon. Lyhyt ja vaikuttava introvideo on täydellinen tapa aloittaa tapahtuma ja luoda odotusarvoja unohtumattomalle kokemukselle.

Haluatko tarjota yleisöllesi unohtumattoman visuaalisen elämyksen tapahtumassasi? Meillä on ratkaisu. Tarjoamme laadukasta ja luovaa videotuotantoa, joka nostaa tapahtumasi uudelle tasolle. Olipa kyseessä vangitsevat introvideot, taustaluupit, puhuesittelyt, mainosanimaatiot tai välijinglet, meiltä saat räätälöidyt visuaaliset elementit, jotka tekevät tapahtumastasi ikimuistoisen.

Ota yhteyttä

Toteutimme Evidensian henkilöstötapahtuman ääni- ja valotekniikkan Messukeskuksessa.

Messukeskuksessa järjestettyyn lähes 1000 hengen tilaisuuteen tarjosimme kattavan äänentoiston, lavan valotekniikan sekä langattomat mikrofonit puhujille. Lisäksi toimme mukana 40 LED-palloa, akkukäyttöisiä tunnelmavalaisimia sekä valaisimme valokuvausseinän.

Tuloksena oli onnistunut tapahtuma, jossa ääni ja valot loivat vaikuttavan ilmapiirin. Tarjoamme samanlaista ammattitaitoa myös sinun tapahtumaasi. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa luomaan unohtumaton kokemus ääni- ja valotekniikan avulla.

Evidensia

Toteutimme ääni- ja valotekniikan tehtaan avajaistilaisuuteen Nokialla.

Esiintymislava tarjosi näyttämön puheille, joiden esitysmateriaalit näytettiin 92″ screeneiltä. Näyttöjä tuotiin myös ulkotelttaan ja muualle tapahtumaan, jotta kaikki pääsivät nauttimaan visuaalisista sisällöistä. Lisäksi lavan valotekniikka korosti esiintyjien tärkeyttä.

Tehtaan laitteet saivat valaistuksen, joka toteutettiin käyttämällä akkukäyttöisiä LED-valoja. Lisäksi ulkotelttaan ripustetut valoketjut loivat lisätunnelmaa.

Valo-, ääni- ja kuvateknikkomme huolehtivat tapahtuman sujumisesta.

Vafo Finlandin Nokian Nappulatehtaan avajaiset olivat onnistuneet, ja olemme iloisia, että saimme olla osa tätä tärkeää hetkeä. Haluamme tarjota sinulle samanlaista ammattitaitoa ja luoda unohtumattoman kokemuksen ääni- ja valotekniikallamme.

Vafo Finland Nokian Nappulatehtaan avajaiset

Miksi valita animaatiot tapahtumaan Good Guylta

Good Guy on nimensä mukaisesti yritys täynnä hyviä tyyppejä.

1. Ole yhteydessä

Kerro meille, millaista tapahtumaa olet järjestämässä ja miten voimme olla avuksi.

2. Oikea laitteisto tapahtumaan

Luotettavana tapahtumatekniikan toteuttajana saat meidän kauttamme kokonaisvaltaisen, juuri sinun tapahtumaasi räätälöidyn ratkaisun.

3. Nauti tilaisuudestasi

Tavoitteenamme on ylittää odotuksesi ja tehdä tapahtumastasi menestys. Anna Good Guyn hoitaa tapahtumatekniikka, jotta voit itse keskittyä tilaisuudesta nauttimiseen.