Vuokraa juhlavalot tapahtumaasi

Ota yhteyttä

Mitä juhlavalot ovat?

Tapahtumien valaistus on ratkaiseva tekijä, jolla luodaan upean tunnelman juhlatilaan.

LED-valot, joista käytetään englanniksi osuvaa termiä uplight, ovat suosittu tapa valaista tila. Valot asetetaan lattialle tai maahan ja suunnataan ylöspäin valaisemaan seiniä, pylväitä tai muita pintoja.

Juhlavalot em. uplights, ovat tarkoitettu valaisemaan kohteita alhaalta ylös. Valo asetetaan halutun kohteen, kuten patsaan, seinän, pylvään tai puun viereen. Riippuen toivotusta tunnelmasta, valoista voidaan säätää voimakkuutta, väriä tai kulmaa.

Ota yhteyttä

Juhlavalojen edut

Valot luovat tunnelmaa. Juhlavaloilla voidaan luoda lämmin ja kutsuva ilmapiiri. Juuri sellainen kuin tapahtumaan halutaan. Tavallisesta tilasta voidaan luoda visuaalisesti todella näyttävä, kun valaistaan seiniä tai muita pintoja.

Juhlavaloilla voidaan korostaa arkkitehtuuria. LED-valot voidaan asettaa korostamaan tapahtumatilan elementtejä, kuten pylväitä, kaaria, ikkunoita tai julkisivua. Tämä lisää tilan syvyyttä ja tekee tilasta kiinnostavamman paikan.

Lisää väriä. Juhlavaloilla voidaan lisätä juhlatilaan väriä, jolla voidaan muuttaa tunnelma sopivaksi juhliin, seminaariin tai esimerkiksi häihin.

Monikäyttöinen. Tunnelmavaloja voidaan käyttää useissa erilaisissa kohteissa ja tilaisuuksissa. Pienissä yksityistilaisuuksissa, isoissa hallitapahtumissa tai jopa ulkona.

Erityisesti akkukäyttöiset lamput ovat käteviä, sillä niiden ei tarvitse olla sähköpistokkeen vieressä.

Ota yhteyttä

Toteutimme Evidensian henkilöstötapahtuman ääni- ja valotekniikkan Messukeskuksessa.

Messukeskuksessa järjestettyyn lähes 1000 hengen tilaisuuteen tarjosimme kattavan äänentoiston, lavan valotekniikan sekä langattomat mikrofonit puhujille. Lisäksi toimme mukana 40 LED-palloa, akkukäyttöisiä tunnelmavalaisimia sekä valaisimme valokuvausseinän.

Tuloksena oli onnistunut tapahtuma, jossa ääni ja valot loivat vaikuttavan ilmapiirin. Tarjoamme samanlaista ammattitaitoa myös sinun tapahtumaasi. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa luomaan unohtumaton kokemus ääni- ja valotekniikan avulla.

Evidensia

Toteutimme ääni- ja valotekniikan tehtaan avajaistilaisuuteen Nokialla.

Esiintymislava tarjosi näyttämön puheille, joiden esitysmateriaalit näytettiin 92″ screeneiltä. Näyttöjä tuotiin myös ulkotelttaan ja muualle tapahtumaan, jotta kaikki pääsivät nauttimaan visuaalisista sisällöistä. Lisäksi lavan valotekniikka korosti esiintyjien tärkeyttä.

Tehtaan laitteet saivat valaistuksen, joka toteutettiin käyttämällä akkukäyttöisiä LED-valoja. Lisäksi ulkotelttaan ripustetut valoketjut loivat lisätunnelmaa.

Valo-, ääni- ja kuvateknikkomme huolehtivat tapahtuman sujumisesta.

Vafo Finlandin Nokian Nappulatehtaan avajaiset olivat onnistuneet, ja olemme iloisia, että saimme olla osa tätä tärkeää hetkeä. Haluamme tarjota sinulle samanlaista ammattitaitoa ja luoda unohtumattoman kokemuksen ääni- ja valotekniikallamme.

Vafo Finland Nokian Nappulatehtaan avajaiset

Miksi juhlavalot Good Guylta?

Good Guy on nimensä mukaisesti yritys täynnä hyviä tyyppejä.

Häät

Juhlavaloilla voidaan luoda romanttinen ja intiimi tunnelma häihin. Kutsuvasti valaistu juhlatila muistetaan varmasti.

Yritystapahtumat

Sopivalla valaistuksella saadaan oikeanlainen tunnelma seminaareihin, pikkujouluihin, verkostoitumistilaisuuteen tai messuille.

Konsertit