Tapahtumataltiointi

Järjestätkö seminaarin, konferenssin tai muun merkittävän tapahtuman, joka ansaitsee pysyä elossa vielä pitkään?

Ota yhteyttä

Tallenna tärkeä tapahtumasi ikuisiksi ajoiksi ammattitaitoisella tapahtumataltioinnilla!

Järjestätkö seminaarin, konferenssin tai muun merkittävän tapahtuman, joka ansaitsee pysyä elossa vielä pitkään?

Tarjoamme sinulle laadukasta tapahtumataltiointia, joka tallentaa kaikki tärkeät hetket ja sisällöt tapahtumastasi. Olipa kyseessä inspiroivat puhujat, mielenkiintoiset keskustelut tai arvokas tieto, me taltioimme ne kaikki ammattitaidolla ja huolella.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden taltioida tapahtumasi useammalla kameralla, jolloin tallenteesta saadaan monipuolinen ja ammattimainen. Useamman kameran taltioinnilla voimme ikuistaa tapahtumasi eri kulmista ja taltioida samanaikaisesti eri näkökulmia ja reaktioita. Tämä luo lisää syvyyttä tallenteeseen ja tuo katsojalle intensiivisemmän kokemuksen tapahtumastasi. 

Monikamerataltioinnilla voimme varmistaa, että tärkeät hetket, esitykset ja keskustelut tallentuvat kattavasti ja korkealla laadulla. Näin varmistamme, että tapahtumasi tallenteet välittävät sen dynamiikan ja antavat katsojille mahdollisuuden kokea tapahtuma elävästi uudelleen.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja kerro tapahtumasi tarpeista. Suunnittelemme yhdessä juuri sinulle sopivan taltioinnin monikameraratkaisuineen, joka vastaa tapahtumasi ainutlaatuisuutta ja tavoitteita.

Ota yhteyttä

Toteutimme Evidensian henkilöstötapahtuman ääni- ja valotekniikkan Messukeskuksessa.

Messukeskuksessa järjestettyyn lähes 1000 hengen tilaisuuteen tarjosimme kattavan äänentoiston, lavan valotekniikan sekä langattomat mikrofonit puhujille. Lisäksi toimme mukana 40 LED-palloa, akkukäyttöisiä tunnelmavalaisimia sekä valaisimme valokuvausseinän.

Tuloksena oli onnistunut tapahtuma, jossa ääni ja valot loivat vaikuttavan ilmapiirin. Tarjoamme samanlaista ammattitaitoa myös sinun tapahtumaasi. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa luomaan unohtumaton kokemus ääni- ja valotekniikan avulla.

Evidensia

Toteutimme ääni- ja valotekniikan tehtaan avajaistilaisuuteen Nokialla.

Esiintymislava tarjosi näyttämön puheille, joiden esitysmateriaalit näytettiin 92″ screeneiltä. Näyttöjä tuotiin myös ulkotelttaan ja muualle tapahtumaan, jotta kaikki pääsivät nauttimaan visuaalisista sisällöistä. Lisäksi lavan valotekniikka korosti esiintyjien tärkeyttä.

Tehtaan laitteet saivat valaistuksen, joka toteutettiin käyttämällä akkukäyttöisiä LED-valoja. Lisäksi ulkotelttaan ripustetut valoketjut loivat lisätunnelmaa.

Valo-, ääni- ja kuvateknikkomme huolehtivat tapahtuman sujumisesta.

Vafo Finlandin Nokian Nappulatehtaan avajaiset olivat onnistuneet, ja olemme iloisia, että saimme olla osa tätä tärkeää hetkeä. Haluamme tarjota sinulle samanlaista ammattitaitoa ja luoda unohtumattoman kokemuksen ääni- ja valotekniikallamme.

Vafo Finland Nokian Nappulatehtaan avajaiset

Miksi valita meidät tapahtumataltioinnin toteuttajaksi?

Good Guy on nimensä mukaisesti yritys täynnä hyviä tyyppejä.

Huippulaatuinen tallennus

Käytämme laadukasta tallennuskalustoa ja -tekniikkaa varmistaaksemme, että tallenteet ovat korkealaatuisia ja tarkkoja. Haluamme välittää tapahtumasi ilmapiirin ja sisällön autenttisesti ja ammattimaisesti.

Monipuoliset tallennusratkaisut

Tarjoamme monipuolisia tallennusratkaisuja vastaamaan erilaisia tarpeita. Voimme taltioida tapahtuman kokonaisuudessaan, tiettyjä esityksiä tai valita keskeiset hetket kohokohdiksi. Tavoitteenamme on tallentaa juuri se, mikä tekee tapahtumastasi ainutlaatuisen.

Ammattitaitoinen editointi

Tallennusten lisäksi tarjoamme myös ammattitaitoista editointipalvelua. Voimme leikata ja muokata tallenteita halutulla tavalla, lisätä grafiikkaa tai tekstiä, ja luoda sinulle lopputuloksen, joka on valmis ja jaettavaksi.

Helppo jakelu ja hyödyntäminen

Huolehdimme siitä, että tallenteet ovat helposti jaettavissa. Voimme tarjota sinulle tallenteet eri formaateissa, kuten videoina tai äänitiedostoina, jotta voit jakaa ne helposti verkossa tai hyödyntää tietoja jatkotyöskentelyssä.